Alain gaan aan de slag
Alain Caron

Varkensentrecote met meiknolletjes en cantharellen

Winterpostelein soep
Ramon Brugman

Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons

Ramon maakt pasta puttanesca
Ramon Brugman

Pasta alla puttanesca

Chef-kok Ramon maakt snelle lasagne uit de pan
Ramon Brugman

Snelle lasagne uit de pan en salade met pesto

Chef-kok Ramon Brugman maakt spruitjes stamppot
Ramon Brugman

Spruitjesstamppot met hazelnoten en geroosterd buikspek

Makreelburger met salsa
Alain Caron

Makreelburger met tomatensalsa en gekonfijte ui

Alain maakt een gerecht met verantwoorde worst
Alain Caron

Worst met aardappelen, prei en spekblokjes

Hartige scones van zuurkool met wortelsoep
Ramon Brugman

Hartige scones van zuurkool met wortelsoep en cranberrysaus

Hartige quiche met groene kool
Ramon Brugman

Hartige taart van groene kool, spekjes en knolselderij

Winters stoofgerecht van kabeljauw met witte bonen, paksoi en saffraan
Ramon Brugman

Winters stoofgerecht van kabeljauw met witte bonen, paksoi en saffraan

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Ramon Brugman en Gijs Staverman met de bitterballen voor Koningsdag | Foto: KRO NCRV
Ramon Brugman

Bitterballen van oesterzwam met dragonmayonaise

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip

Dumplings
Ramon Brugman

Cantonese dumplings

Ramon Brugman

Paddenstoelenrisotto met gefrituurd ei

Rosah van Schendelen

Italiaanse gnocchi met parmezaan, ricotta en zelfgemaakte pesto

Alain Caron

Eendenborst met Rotterdamse jam en chutney

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg