ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Salade monogask & lamsfilet
Leon Mazairac

Franse salade Monegasque met mul en kruidig lamsfilet

Chef-kok Leon maakt twee Italiaanse klassiekers
Leon Mazairac

Italiaanse ossobuco en risotto met asperges

Tajarin pasta, kalfstartaar en panna cotta
Leon Mazairac

Italiaanse tartaar, verse pasta en panna cotta

Franse klassiekers
Leon Mazairac

Klassieke kalfsstoof en Crêpes Suzette

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool
Alain Caron

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool

Alain Caron

Bokkenrack met caviar 'd aubergine

Leon Mazairac

Aziatisch eitje met linzensoep

Alain Caron

Limburgse aardappels met kip in wijnsaus

Alain Caron

Knolselderij in zoutkorst met compot en waterkerssaus

Alain Caron

Alphense rosé

Alain Caron

Duif met aardappelpuree en appels in ’t hooi

Alain Caron

Vegan landbouw in Oirschot

borst
Alain Caron

Borsjtsj

Alain Caron

Varkensribben voor Kerst

Alain Caron

Natuurlijk schapenvlees

Alain Caron

Recept gasconne runderen