ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Fetalabneh
Nadia Zerouali

Feta labneh met couscous en zelfgemaakt pitabroodje

Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

Flatbread met falafel
Nadia Zerouali

Falafel op flatbread met hummus en winterse rauwkost

Char siu
Sharon de Miranda

Char siu met gebakken rijst en sperziebonen

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Sharon de Miranda

Sharon's red velvet kersttaart met zelfgemaakte glühwein

Sharon de Miranda

Feestelijke cheesecake met mokkacrème, pinda's en gesuikerde amandelen

Sharon de Miranda

Tofu met gebakken noedels en saté

Verveine cake
Alain Caron

Verveine cake met zwarte bessen van de Meisjes van de Moestuin

Sharon de Miranda

Oma's appeltaart

Surinaamse erwtensoep
Sharon de Miranda

Surinaamse erwtensoep

Alain Caron

Varkensribben voor Kerst