ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Zelfgemaakte spaghetti met roquefort
Sharon de Miranda

Pasta met roquefort en gegratineerde bloemkool

Char siu
Sharon de Miranda

Char siu met gebakken rijst en sperziebonen

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Sharon de Miranda

Thaise kipsalade Laab Kai met mini-loempia's

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Sharon de Miranda

Sharon's red velvet kersttaart met zelfgemaakte glühwein

Sharon de Miranda

Matar paneer met rijst en gebakken banaan

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue

Sharon de Miranda

Koreaanse Tteokbokki met mozzarella en rettich op zuur

Sharon de Miranda

Paddenstoelenstoof

Alain Caron

Bokkenrack met caviar 'd aubergine

Sharon de Miranda

Tofu met gebakken noedels en saté

Sharon de Miranda

Pompoentaart met amandelbotercrème

Alain Caron

Varkensribben voor Kerst