Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Gevulde koolrabi met biet en scholfilet
Leon Mazairac

Gevulde koolrabi met scholfilet en een salade van gepofte wortel met biet

Ramon maakt een pasta trapaneze
Ramon Brugman

Pasta trapanese met geroosterde courgette

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

Lilian Marijnissen en Ramon maken lasagne van aubergine
Ramon Brugman

Lilian Marijnissen's recept voor melanzane met Parmezaan

Wit puntje met graskaas
Ramon Brugman

Zelfgebakken zachte witte puntjes met graskaas

Leon italiaanse klassiekers
Leon Mazairac

Gevulde courgettebloemen, gamba's en een scroppino

Lijnzaadcrackers
Ramon Brugman

Lijnzaadcrackers en sandwichspread met een gepocheerd eitje

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool
Alain Caron

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Breekbrood met geroosterde paprikasoep
Ramon Brugman

Breekbrood met geroosterde paprika

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Alain Caron

Paksoi met zalm

Alain Caron

Spaanse lente-ui met courgette

Ramon Brugman

Empanada met makreel en chili non carne

Leon Mazairac

Aziatisch eitje met linzensoep

Alain Caron

Gevulde avocado met jackfruitartaar