Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Gevulde koolrabi met biet en scholfilet
Leon Mazairac

Gevulde koolrabi met scholfilet en een salade van gepofte wortel met biet

Leon italiaanse klassiekers
Leon Mazairac

Gevulde courgettebloemen, gamba's en een scroppino

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Alain Caron

Paksoi met zalm

Ramon Brugman

Empanada met makreel en chili non carne

Alain Caron

Japanse visbouillon met ossentong

Leon Mazairac

Zeewier kokertje met de smaken van het wad

Alain Caron

Tongfilet met zeebanket

Ramon Brugman

3x sushi met avocado, zalm en ossenhaas

Ramon Brugman

Gerookte makreelsalade

Leon Mazairac

Winterpostelein met snoekbaarsfilet

Alain Caron

Kabeljauw gemarineerd in olijfolie

Ramon Brugman

Bisque met krab en crostini