Ramon's oliebollen
Ramon Brugman

Ramons oliebollen met krenten en appel

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool
Alain Caron

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool

Marsepeinen boterhammetjes cake
Ramon Brugman

Marsepeinen boterhammetjes cake

Ramon's oliebollen
Ramon Brugman

Oliebollen met appel en rozijnen

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Speculaas gevuld met amandelspijs
Ramon Brugman

Speculaas gevuld met amandelspijs

Kersenslof met meringue staafjes
Ramon Brugman

Kersenslof met meringue staafjes

Frans cakeje met rum, citroen en gember
Alain Caron

Frans cakeje met rum, citroen en gember

Tartelette met kruisbessen
Ramon Brugman

Tartelette met kruisbessen en room

Ramon Brugman

Chipolatataart met room en vruchtjes

Breekbrood met geroosterde paprikasoep
Ramon Brugman

Breekbrood met geroosterde paprika

Ramon Brugman

Versgebakken rondo's met hazelnootspijs

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue

Ramon Brugman

Bosvruchten yoghurt bavaroise afgewerkt met kletskoppen

Alain Caron

Paksoi met zalm