Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Gevulde koolrabi met biet en scholfilet
Leon Mazairac

Gevulde koolrabi met scholfilet en een salade van gepofte wortel met biet

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

Leon italiaanse klassiekers
Leon Mazairac

Gevulde courgettebloemen, gamba's en een scroppino

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool
Alain Caron

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Alain Caron

Paksoi met zalm

Alain Caron

Spaanse lente-ui met courgette

Leon Mazairac

Aziatisch eitje met linzensoep

Alain Caron

Gevulde avocado met jackfruitartaar

Alain Caron

Japanse visbouillon met ossentong

Alain Caron

Pompoensoep

Leon Mazairac

Zeewier kokertje met de smaken van het wad

Alain Caron

Knolselderij in zoutkorst met compot en waterkerssaus

Alain Caron

Tongfilet met zeebanket

Alain Caron

Gevulde uien met ei en boletencrème

Alain Caron

Vegan landbouw in Oirschot