Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Gevulde koolrabi met biet en scholfilet
Leon Mazairac

Gevulde koolrabi met scholfilet en een salade van gepofte wortel met biet

Leon italiaanse klassiekers
Leon Mazairac

Gevulde courgettebloemen, gamba's en een scroppino

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool
Alain Caron

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Alain Caron

Paksoi met zalm

Leon Mazairac

Aziatisch eitje met linzensoep

Alain Caron

Japanse visbouillon met ossentong

Leon Mazairac

Zeewier kokertje met de smaken van het wad

Alain Caron

Knolselderij in zoutkorst met compot en waterkerssaus

Alain Caron

Tongfilet met zeebanket

Alain Caron

Vegan landbouw in Oirschot

borst
Alain Caron

Borsjtsj

Leon Mazairac

Winterpostelein met snoekbaarsfilet

Leon Mazairac

Hoofdgerecht kerstdiner

Alain Caron

Kabeljauw gemarineerd in olijfolie

Alain Caron

Lupinesoep

Alain Caron

Verse asperges met een kwarteleitje