Chef-kok Ramon maakt wentelteefjes van Groninger koek met stoofpeertjes en hangop
Ramon Brugman

Wentelteefjes van Groninger koek met stoofperen en hangop

Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Ramon's oliebollen
Ramon Brugman

Oliebollen met appel en rozijnen

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Speculaas gevuld met amandelspijs
Ramon Brugman

Speculaas gevuld met amandelspijs

Kersenslof met meringue staafjes
Ramon Brugman

Kersenslof met meringue staafjes

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Ramon Brugman

Bosvruchten yoghurt bavaroise afgewerkt met kletskoppen

Ramon Brugman

Hartige bloemkooltaart met kruiden bodem

Ramon Brugman

Regenboogtaart

Ramon Brugman

Mokka-oublies

Ramon Brugman

Speculaastaartje met chocolade

Leon Mazairac

Veganistische pompoensoep

Ramon Brugman

Pompoensoep met Focaccia