Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Gevulde koolrabi met biet en scholfilet
Leon Mazairac

Gevulde koolrabi met scholfilet en een salade van gepofte wortel met biet

Ramon maakt een pasta trapaneze
Ramon Brugman

Pasta trapanese met geroosterde courgette

Lilian Marijnissen en Ramon maken lasagne van aubergine
Ramon Brugman

Lilian Marijnissen's recept voor melanzane met Parmezaan

Wit puntje met graskaas
Ramon Brugman

Zelfgebakken zachte witte puntjes met graskaas

Leon italiaanse klassiekers
Leon Mazairac

Gevulde courgettebloemen, gamba's en een scroppino

Lijnzaadcrackers
Ramon Brugman

Lijnzaadcrackers en sandwichspread met een gepocheerd eitje

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Breekbrood met geroosterde paprikasoep
Ramon Brugman

Breekbrood met geroosterde paprika

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Ramon Brugman

Empanada met makreel en chili non carne

Leon Mazairac

Aziatisch eitje met linzensoep

Ramon Brugman

Italiaanse pasta met focaccia

Ramon Brugman

De kerstamuses van Ramon

Leon Mazairac

Zeewier kokertje met de smaken van het wad

Ramon Brugman

Hartige bloemkooltaart met kruiden bodem

Ramon Brugman

Vers gemaakte pasta met bospaddestoelen, dragon en Pecorino

Ramon Brugman

3x sushi met avocado, zalm en ossenhaas