Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Alain gaan aan de slag
Alain Caron

Varkensentrecote met meiknolletjes en cantharellen

ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Alain Caron maakt gerecht met boerenkoolpaté
Alain Caron

Boerenkoolpaté met frisse salade en zoet-zuur van ui en mango

Salade monogask & lamsfilet
Leon Mazairac

Franse salade Monegasque met mul en kruidig lamsfilet

Alain maakt een gerecht met verantwoorde worst
Alain Caron

Worst met aardappelen, prei en spekblokjes

Alain kookt met vers geoogste witlof
Alain Caron

Gebakken witlof, kip, Parmezaanse kaas, crosnes en zuurkool

chef-kok Leon maakt een klassieke Simmenthaler Raclette burger
Leon Mazairac

Leon’s simmentaler raclette burger met rösti

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Bijzondere salade met exotische paddenstoelen
Alain Caron

Bijzondere salade met exotische paddenstoelen

Salade met kaas en bramen
Rosah van Schendelen

Herfstsalade met gegrilde rode biet, ossenhaas, blokjes kaas en uitjes

Gele courgette met truffel
Alain Caron

Gele courgette met truffel

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met pompoen en spijs

Biefstuk met paté en amandel
Leon Mazairac

Biefstuk met zoetzure ui, Leuvense paté, amandelen en een biersausje

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei