ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Salade monogask & lamsfilet
Leon Mazairac

Franse salade Monegasque met mul en kruidig lamsfilet

chef-kok Leon maakt een klassieke Simmenthaler Raclette burger
Leon Mazairac

Leon’s simmentaler raclette burger met rösti

Biefstuk met paté en amandel
Leon Mazairac

Biefstuk met zoetzure ui, Leuvense paté, amandelen en een biersausje

Chef-kok Leon maakt twee Italiaanse klassiekers
Leon Mazairac

Italiaanse ossobuco en risotto met asperges

Tajarin pasta, kalfstartaar en panna cotta
Leon Mazairac

Italiaanse tartaar, verse pasta en panna cotta

Franse klassiekers
Leon Mazairac

Klassieke kalfsstoof en Crêpes Suzette

Leon Mazairac

Reefilet met vinaigrette dressing

Leon Mazairac

Franse klassieker: poulet en cocotte

Leon Mazairac

Kip fricassee in roomsaus met Friese whiskey

Leon Mazairac

Steak tartare met fruitsalade

Leon Mazairac

Clos d' Opleeuw Wijndomein in Belgie

Leon Mazairac

Opwarmen met bamisoep

Leon Mazairac

Orange Wine uit Chaam

Leon Mazairac

Achterhoekse chef Rick van den Broek in Doetinchem

Leon Mazairac

Recept bij het item van Berkshire varkens

Leon Mazairac

Borrelplank van wilde eend met vijgen