Japans gerecht
Alain Caron

Sashimi met wasabi en ingelegde gember

Alain Caron

Tartaar van forel met kruidenolie en aardappelchips

Alain Caron

Salade met gerookte paling en ganzenborst

Alain Caron

Carpaccio van roodbaars met frambozen

Alain Caron

Heilbot met bianchetti, pastinaak en truffels

Alain Caron

Amuse met tongfilet en garnalen

Alain Caron

Aardappelpuree met gerookte paling

Alain Caron

Zalm met salieboter

Amuse: Sint-Jakobsschelp uit de oven
Alain Caron

Amuse: Sint-Jakobsschelp uit de oven

Alain Caron

Oesters met tulpenbollen

Alain Caron

Carpaccio van harder

Alain Caron

Carpaccio van tonijn

Alain Caron

Amuses bij jenever

Alain Caron

Parmentier met kaviaar.

Alain Caron

Kreeft met antiboise van tomaat

Alain Caron

Cocktail de fruit de mer

Alain Caron

Carpaccio van haring en een jenever mayonaise

Alain Caron

Escargots à la Alain