Iraanse Kuku sabzi met flatbread en salade
Sharon de Miranda

Iraanse kuku met flatbread en een frisse salade

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Eid-al-fitr gerecht Seffa Medfouna
Nadia Zerouali

Nadia maakt ter ere van Eid al-Fitr een Marokkaans gerecht

Sharon maakt een vegetarische loempiataart
Sharon de Miranda

Gemakkelijke loempiataart met frisse limoen-gembersaus

Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Sharon maakt snel een kerriesoep met gamba's en edamame
Sharon de Miranda

Kerriesoep met edamame boontjes en gamba’s geserveerd met kokosrijst

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Sharon bereidt wat lekkers met cassave en vis
Sharon de Miranda

Gevulde cassave met vis en komkommersalade

Chef-kok Sharon maakt een pittige pinda-okersoep
Sharon de Miranda

Pinda-okersoep met bananenchips

Fetalabneh
Nadia Zerouali

Feta labneh met couscous en zelfgemaakt pitabroodje

Vegetarische gyoza
Sharon de Miranda

Japanse gyoza met korianderdip

Noedels met shiitake en vissaus van Hollandse Schol
Sharon de Miranda

Snelle rijstnoedels met groenten, shiitake en cashewnoten

Gebakken rijst met zeevruchten
Sharon de Miranda

Gebakken rijst met zeevruchten en kabeljauw

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Culinair schrijver Nadia maakt Talbina
Nadia Zerouali

Nadia's recept voor talbina met Koreaanse rozen jujube-thee

Orzo met oesterzwam en courgette
Sharon de Miranda

Orzo met oesterzwammen, courgetteslierten en pesto

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas