Fetalabneh
Nadia Zerouali

Feta labneh met couscous en zelfgemaakt pitabroodje

Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Gevulde koolrabi met biet en scholfilet
Leon Mazairac

Gevulde koolrabi met scholfilet en een salade van gepofte wortel met biet

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

Irakese limonade en rijst met tuinbonen
Nadia Zerouali

Irakese gestoomde rijst met flatbread, tuinbonen en limoen limonade

Leon italiaanse klassiekers
Leon Mazairac

Gevulde courgettebloemen, gamba's en een scroppino

alain peer
Alain Caron

Gemarineerde peer met brioche en mascarpone

Gevuld brood met Marokkaanse wortelsalade
Nadia Zerouali

Marokkaans hartig gevuld brood met lauwwarme wortelsalade

Flatbread met falafel
Nadia Zerouali

Falafel op flatbread met hummus en winterse rauwkost

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool
Alain Caron

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Frans cakeje met rum, citroen en gember
Alain Caron

Frans cakeje met rum, citroen en gember

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Nadia Zerouali

Kerstamuses: eitjes, kaas en aardappelmuffins

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes