Recepten

Waardeer

De lekkerste resultaten (219)
  1. Recept
    4
    Stilstaand beeld van Veluws landvarken in Vaassen
    8 november 2019

    Veluws landvarken in Vaassen

    In het Veluwse dorp Vaassen bezoekt culinair expert Alain Caron de biologische varkenshouderij van Jarno en Heleen van den Berg. Hier lopen de landvarkens lekker buiten. Jarno: 'Onze basis om te beginnen is diervrijheid geweest. We wilden een goed stuk vlees, met veel smaak, maar wel van dieren die een waardig bestaan hebben gehad'.

  2. Recept
    4.34375
    Stilstaand beeld van Rollade van buikspek met zuurkool
    30 oktober 2019

    Rollade van buikspek met zuurkool

    Het is herfst in de keuken van chef-kok Ramon Brugman. Hij maakt een rollade van buikspek, gevuld met zuurkool, met daarbij gebakken paddenstoelen en een puree van knolselderij.

  3. Recept
    4.29064
    Stilstaand beeld van Babi Ketjap en Nasi Goreng
    22 oktober 2019

    Babi Ketjap en Nasi Goreng

    Chef-kok Ramon is in oosterse sferen: hij maakt babi ketjap met nasi goreng. Daarbij maakt hij zelfgemaakt zoetzuur.

  4. Recept
    4.166665
    Stilstaand beeld van Natuurkorstkaas in Veenhuizen
    18 oktober 2019

    Natuurkorstkaas in Veenhuizen

    Culinair expert Alain Caron is in het landelijke Veenhuizen. Daar ontmoet hij gepassioneerd kaasmaker Martin Schyns, die een unieke kaas maakt: natuurkaas met een appelstroopkorst.

  5. Recept
    0
    Stilstaand beeld van Clos d' Opleeuw Wijndomein in Belgie
    16 oktober 2019

    Clos d' Opleeuw Wijndomein in Belgie

    In het Belgische plaatsje Gors-Opleeuw ontmoeten chef-kok Leon Mazairac en sommelier Lendl Mijnhijmer een bijzondere wijnmaker.

  6. Recept
    4.25
    Stilstaand beeld van Kip in de hoed
    15 oktober 2019

    Kip in de hoed

    Sharon maakt 'kip in de hoed', een taart met een bijzondere combinatie van hartig en zoet, met kippendijen, kerrie, kersen en crème fraîche.

  7. Recept
    5
    Stilstaand beeld van Achterhoekse chef Rick van den Broek in Doetinchem
    11 oktober 2019

    Achterhoekse chef Rick van den Broek in Doetinchem

    Chef-kok Leon Mazairac is in Doetinchem waar hij bij chef-kok Rick van den Broek op bezoek gaat.

  8. Recept
    4.6
    Stilstaand beeld van Gekruid kipgehakt op een spies met gegrilde komkommer
    7 oktober 2019

    Gekruid kipgehakt op een spies met gegrilde komkommer

    Sharon steekt de barbecue aan om vandaag een waar kunstwerkje te maken: een gekruide kipspies, geserveerd met gegrilde komkommer, fetakaas en noten.

Pagina's