Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Makreel met salsa van kiwibes
Rosah van Schendelen

Gegrilde makreel met kiwibes salsa

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip

Nadia Zerouali

Dubbelgebakken gevulde aubergines met kappertjes, olijven en witte kaas

Rosah maakt een heerlijk gerecht bij het Amsterdamse tafelzuur van Bianca
Rosah van Schendelen

Rosah maakt een heerlijk gerecht bij het Amsterdamse tafelzuur van Bianca

Stroopwafels
Rosah van Schendelen

Stroopwafels van Rosah

Tosti met kimchi
Nadia Zerouali

Tosti met kimchi en go-chu-jang mayonaise

Borrelhappen voor oudejaarsavond
Rosah van Schendelen

Feestelijke borrelplank voor oudejaarsavond

Aardappelboeren in Medemblik
Rosah van Schendelen

Gebakken aardappels met Pata Negra en krokante chips

Nadia Zerouali

Aardappelsalade met wilde kruiden

Nadia Zerouali

Geroosterde bloemkoolsoep en couscous seffa als dessert

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Nadia Zerouali

Kerstamuses: eitjes, kaas en aardappelmuffins

Nadia Zerouali

Nadia's favoriete streetfood: koshari

Nadia Zerouali

Karnemelk bloemkoolsteaks met gestoomde couscous

Nadia Zerouali

Rijstepap met pruimenmoes en kokos

Nadia Zerouali

Lauwwarme speltsalade met oesterzwambitterbal