chef-kok Leon maakt een klassieke Simmenthaler Raclette burger
Leon Mazairac

Leon’s simmentaler raclette burger met rösti

Salade met kaas en bramen
Rosah van Schendelen

Herfstsalade met gegrilde rode biet, ossenhaas, blokjes kaas en uitjes

Biefstuk met paté en amandel
Leon Mazairac

Biefstuk met zoetzure ui, Leuvense paté, amandelen en een biersausje

New Orleans Gumbo
Rosah van Schendelen

Gumbo met worst en gamba's

Rosah van Schendelen

In bierbeslag gefrituurde groenten met remoulade dip

Leon Mazairac

Reefilet met vinaigrette dressing

Rosah van Schendelen

Italiaanse gnocchi met parmezaan, ricotta en zelfgemaakte pesto

Leon Mazairac

Franse klassieker: poulet en cocotte

Leon Mazairac

Kip fricassee in roomsaus met Friese whiskey

Rosah van Schendelen

Côte de boeuf met aardappelmousseline en krokante walnoten

Leon Mazairac

Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma

Leon Mazairac

Steak tartare met fruitsalade

Leon Mazairac

Ravioli met oude kaas, raapstelenpesto en truffel

Leon Mazairac

Clos d' Opleeuw Wijndomein in Belgie

Leon Mazairac

Belgisch kervelsoepje

Leon Mazairac

Opwarmen met bamisoep

Leon Mazairac

Orange Wine uit Chaam

Leon Mazairac

Achterhoekse chef Rick van den Broek in Doetinchem