Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Granola met zelfgemaakt aalbessenjam
Ramon Brugman

Granola met zelfgemaakte aalbessenjam

Nadia Zerouali

Aardappelsalade met wilde kruiden

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Ramon Brugman

Blini's met groene asperges, spinazie en een gepocheerd eitje

Ramon Brugman

Zachte koolraap mousseline met gebakken romanesco en hazelnoot

Leon Mazairac

Plantaardige shoarma

Toast met paddestoelenragout en een spiegelei
Ramon Brugman

Paddestoelen ragout met verse kruiden, getoast brood en een spiegel ei

Nadia Zerouali

Vlierbloesembeignets