Smullen met de winterse schuimrol van chef-kok Ramon
Ramon Brugman

Luchtige schuimrol met mascarpone en frambozen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Crompouce | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Ramon Brugman's recept voor een crompouce met Zwitserse room

Pastel de Nata
Ramon Brugman

Portugese Pastel de nata uit eigen keuken

Slagroomtruffels
Ramon Brugman

Slagroomtruffels voor Valentijnsdag

Cannoli
Ramon Brugman

Cannoli met chocola en pistachenootjes

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Ramon Brugman

Chique Victoria-appelflappen met amandelschaafsel

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Appelbeignets en glühwein
Ramon Brugman

Appelbeignets en glühwein

Ramon Brugman

Koffiesoezen

Ramon Brugman

Pompoencake

Ramon Brugman

Speculaas met muisjes van marsepein

Ramon Brugman

Walnoot-karameltaart

Ramon Brugman

Blini's met groene asperges, spinazie en gepocheerd ei

Ramon Brugman

Zachte koolraap mousseline met gebakken romanesco en hazelnoot