Japans gerecht
Alain Caron

Sashimi met wasabi en ingelegde gember

Alain Caron

Tartaar van forel met kruidenolie en aardappelchips

soep van bottenbouillon
Alain Caron

Klassieke groentesoep met eendenborst, pastinaak en bladerdeeg

Alain Caron

Salade met gerookte paling en ganzenborst

Alain Caron

Carpaccio van roodbaars met frambozen

Alain Caron

Ossenhaas van de waterbuffel

Alain Caron

Gevulde kruidensoep

Alain Caron

Heilbot met bianchetti, pastinaak en truffels

Alain Caron

Amuse met tongfilet en garnalen

Alain Caron

Kalfsrollade met biologische spruitjes en zalmeitjes

Worst gerecht Alain
Alain Caron

Culinair met worst

Alain Caron

Aardappelpuree met gerookte paling

Alain Caron

Zalm met salieboter

Amuse: Sint-Jakobsschelp uit de oven
Alain Caron

Amuse: Sint-Jakobsschelp uit de oven

Alain Caron

Wereldkeuken Amsterdam Bijlmer

Alain Caron

Oesters met tulpenbollen

Alain Caron

Daging smoor kroket met salade

Leon Mazairac

Aalbessen, mosselsoep en makreel