Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Marokkaanse tritt van Nadia
Nadia Zerouali

Marokkaanse tritt met linzen en meiknolletjes

Nadia maakt koolsoep
Nadia Zerouali

Koolsoep met een Indiase twist

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

kersttaart met Turks fruit
Nadia Zerouali

Feestelijke kersttaart met cranberry's, Turks fruit en witte chocolade

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip

Koude groentesoep
Nadia Zerouali

Koude groentesoep met gefrituurde aardpeer en een knapperige salade

Molokhia met jackfruit
Nadia Zerouali

Groentestoof met molokhia en jackfruit

Rosah van Schendelen

Italiaanse gnocchi met parmezaan, ricotta en zelfgemaakte pesto

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Kousa bil laban: gevulde courgette met yoghurt

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Rosah van Schendelen

Côte de boeuf met aardappelmousseline en krokante walnoten

Nadia Zerouali

Syrisch ijs voor Kerst!