Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

kersttaart met Turks fruit
Nadia Zerouali

Feestelijke kersttaart met cranberry's, Turks fruit en witte chocolade

Groente tajine
Nadia Zerouali

Snelle groente tajine met spruitjes en tomatensalade

Hartige kibbeh met walnoot en kleurrijke linzensalade
Nadia Zerouali

Hartige kibbeh met walnoot en kleurrijke linzensalade

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Culinair schrijver Nadia Zerouali maakt Libisch gevulde aardappelen.
Nadia Zerouali

Libisch gevulde aardappelen

Molokhia met jackfruit
Nadia Zerouali

Groentestoof met molokhia en jackfruit

Afghaanse okrastoof
Nadia Zerouali

Afghaanse okrastoof

Spaanse leche frita
Rosah van Schendelen

Spaanse leche frita

Turkse salade
Nadia Zerouali

Turkse salade van bulgur met krokante aubergines

Pompoenrisotto met vegan honing
Nadia Zerouali

Risotto van pompoen, walnoot en salie

Recept paddenstoelen Nadia
Nadia Zerouali

Shoarma van shiitake en oesterzwammen

Pasta genovese met pistache ijs
Nadia Zerouali

Zomerse pasta pesto Genovese met zelfgemaakt pistache-ijs

Salade met krokante avocado en halloumi
Nadia Zerouali

Salade met krokante avocado en halloumi

Rosah van Schendelen

In bierbeslag gefrituurde groenten met remoulade dip

Nadia Zerouali

Vegan vrijheidssoep harira & kaasloempia's