Eid-al-fitr gerecht Seffa Medfouna
Nadia Zerouali

Nadia maakt ter ere van Eid al-Fitr een Marokkaans gerecht

Romige orzo
Ramon Brugman

Romige orzo met bospaddenstoelen en burrata

Fetalabneh
Nadia Zerouali

Feta labneh met couscous en zelfgemaakt pitabroodje

Vega boemboe bali met atjar tjampoer
Ramon Brugman

Jesse Klaver's favoriete vega boemboe Bali

Recept Leon
Leon Mazairac

Salade met gevulde artisjokken en asperges

Flatbread met falafel
Nadia Zerouali

Falafel op flatbread met hummus en winterse rauwkost

Pompoenrisotto met vegan honing
Nadia Zerouali

Risotto van pompoen, walnoot en salie

Appelsalade met Redlove appels
Alain Caron

Frisse witlofsalade met appel, verse kruiden en kastanjecrème

Recept paddenstoelen Nadia
Nadia Zerouali

Shoarma van shiitake en oesterzwammen

Springrolls
Alain Caron

Verse springrolls met groenten en een frisse dip

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Ramon Brugman

Pasta boerenkoolpesto met appel-bladselderij salade

Alain Caron

Kaasplankje van kaasfort Assendelft

Ramon Brugman

Noedelsoep met paarse boerenkool

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes