Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Fruitige salade
Alain Caron

Fruitige salade met lokale producten

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

Tartelette met Sint-Jansui
Leon Mazairac

Leon's tartelette jardinière als ode aan de Utrechtse moestuin

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Alain Caron

Salade met honingwijn

Alain Caron

Alain's fruitige cocktail met kersen en Cointreau

Leon Mazairac

Plantaardige shoarma

Verveine cake
Alain Caron

Verveine cake met zwarte bessen van de Meisjes van de Moestuin

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol

Leon Mazairac

Geflambeerde warme kersen met ijs of mascarpone

Alain Caron

Frisse salade met kaas en truffel