Eid-al-fitr gerecht Seffa Medfouna
Nadia Zerouali

Nadia maakt ter ere van Eid al-Fitr een Marokkaans gerecht

Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten

Fetalabneh
Nadia Zerouali

Feta labneh met couscous en zelfgemaakt pitabroodje

Recept Leon
Leon Mazairac

Salade met gevulde artisjokken en asperges

Zelfgemaakte spaghetti met roquefort
Sharon de Miranda

Pasta met roquefort en gegratineerde bloemkool

Flatbread met falafel
Nadia Zerouali

Falafel op flatbread met hummus en winterse rauwkost

Bloemkool ovenschotel
Sharon de Miranda

Bloemkool ovenschotel

Pompoenrisotto met vegan honing
Nadia Zerouali

Risotto van pompoen, walnoot en salie

Recept paddenstoelen Nadia
Nadia Zerouali

Shoarma van shiitake en oesterzwammen

Tjauw min
Sharon de Miranda

Bami met Aziatische bladgroenten

Nadia Zerouali

Aardappelsalade met wilde kruiden

Sharon de Miranda

Geurige rijst met avocadodip en krokante kikkererwten

Sharon de Miranda

Aardappelpannenkoekjes met limoenboter, spinazie en rucola

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Sharon de Miranda

Nasi ketjap met oesterzwammen en een eitje

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Sharon de Miranda

Chimichanga: gefrituurde burrito

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden