ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Fetalabneh
Nadia Zerouali

Feta labneh met couscous en zelfgemaakt pitabroodje

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Recept Leon
Leon Mazairac

Salade met gevulde artisjokken en asperges

Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Flatbread met falafel
Nadia Zerouali

Falafel op flatbread met hummus en winterse rauwkost

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Leon Mazairac

Reefilet met vinaigrette dressing

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Rosah van Schendelen

Côte de boeuf met aardappelmousseline en krokante walnoten

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden

Leon Mazairac

Duck eggs benedict

Leon Mazairac

Plantaardige shoarma

Leon Mazairac

Paté maken voor Kerst!

Nadia Zerouali

Soesterknolletjes a la Wellington

Notencake (131)
Nadia Zerouali

Luchtige notencake met honing en citroen