Eid-al-fitr gerecht Seffa Medfouna
Nadia Zerouali

Nadia maakt ter ere van Eid al-Fitr een Marokkaans gerecht

Leon Mazairac maakt een heerlijke Turkse pizza
Leon Mazairac

Turkse lahmacun met tonijn, frisse ui en peterselie

Fetalabneh
Nadia Zerouali

Feta labneh met couscous en zelfgemaakt pitabroodje

Culinair schrijver Nadia maakt Talbina
Nadia Zerouali

Nadia's recept voor talbina met Koreaanse rozen jujube-thee

Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Gevulde koolrabi met biet en scholfilet
Leon Mazairac

Gevulde koolrabi met scholfilet en een salade van gepofte wortel met biet

Artisjoksoep met gevulde broodjes
Nadia Zerouali

Romige artisjoksoep en gevulde Marokkaanse broodjes

Irakese limonade en rijst met tuinbonen
Nadia Zerouali

Irakese gestoomde rijst met flatbread, tuinbonen en limoen limonade

Tartelette met Sint-Jansui
Leon Mazairac

Leon's tartelette jardinière als ode aan de Utrechtse moestuin

Recept Leon
Leon Mazairac

Salade met gevulde artisjokken en asperges

Nadia Zerouali

Dubbelgebakken gevulde aubergines met kappertjes, olijven en witte kaas

Leon italiaanse klassiekers
Leon Mazairac

Gevulde courgettebloemen, gamba's en een scroppino

Coquilles
Leon Mazairac

Rauw gemarineerde coquilles met wasabi mosterd

Gevuld brood met Marokkaanse wortelsalade
Nadia Zerouali

Marokkaans hartig gevuld brood met lauwwarme wortelsalade

Flatbread met falafel
Nadia Zerouali

Falafel op flatbread met hummus en winterse rauwkost

Tosti met kimchi
Nadia Zerouali

Tosti met kimchi en go-chu-jang mayonaise

Afghaanse okrastoof
Nadia Zerouali

Afghaanse okrastoof

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze