Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke

Chef-kok Sharon maakt een pittige pinda-okersoep
Sharon de Miranda

Pinda-okersoep met bananenchips

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediënten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

Zalm risotto van de barbecue
Ramon Brugman

Risotto met verse groente en zalm van de barbecue

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept
Ramon Brugman

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept

Sharon de Miranda

Thaise noedels met garnalen en pindadressing

Alain Caron

Salade met gerookte paling en ganzenborst

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Sharon de Miranda

Thaise viskoekjes met rijkgevulde eiermie

Alain Caron

Venkelsalade

Ramon Brugman

Gerookte makreel met bleekselderij en groene appel

Alain Caron

Carpaccio van roodbaars met frambozen

Sharon de Miranda

Zalmburger met yoghurt-dille saus en krieltjes

Ramon Brugman

Asperges met gerookte zalm

Alain Caron

Zalm met salieboter

Ramon Brugman

Salade niçoise

Ramon Brugman

Hollands tartaar

Sharon de Miranda

Het is weer stamppot-tijd!