Eid-al-fitr gerecht Seffa Medfouna
Nadia Zerouali

Nadia maakt ter ere van Eid al-Fitr een Marokkaans gerecht

Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten

Zelfgemaakte spaghetti met roquefort
Sharon de Miranda

Pasta met roquefort en gegratineerde bloemkool

Bloemkool ovenschotel
Sharon de Miranda

Bloemkool ovenschotel

Pompoenrisotto met vegan honing
Nadia Zerouali

Risotto van pompoen, walnoot en salie

Appelsalade met Redlove appels
Alain Caron

Frisse witlofsalade met appel, verse kruiden en kastanjecrème

Recept paddenstoelen Nadia
Nadia Zerouali

Shoarma van shiitake en oesterzwammen

Springrolls
Alain Caron

Verse springrolls met groenten en een frisse dip

Tjauw min
Sharon de Miranda

Bami met Aziatische bladgroenten

Alain Caron

Kaasplankje van kaasfort Assendelft

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes

Sharon de Miranda

Matar paneer met rijst en gebakken banaan

Sharon de Miranda

Koreaanse Tteokbokki met mozzarella en rettich op zuur

Nadia Zerouali

Malfouf: gevulde koolrolletjes

Sharon de Miranda

Paddenstoelenstoof

Nadia Zerouali

Marokkaanse salade met moringa

Sharon de Miranda

Vegetarische goulash met linzen

Alain Caron

Bietensalade met lijnzaad