Eid-al-fitr gerecht Seffa Medfouna
Nadia Zerouali

Nadia maakt ter ere van Eid al-Fitr een Marokkaans gerecht

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen
Ramon Brugman

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen

Romige orzo
Ramon Brugman

Romige orzo met bospaddenstoelen en burrata

Vega boemboe bali met atjar tjampoer
Ramon Brugman

Jesse Klaver's favoriete vega boemboe Bali

Pompoenrisotto met vegan honing
Nadia Zerouali

Risotto van pompoen, walnoot en salie

Appelsalade met Redlove appels
Alain Caron

Frisse witlofsalade met appel, verse kruiden en kastanjecrème

Recept paddenstoelen Nadia
Nadia Zerouali

Shoarma van shiitake en oesterzwammen

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept
Ramon Brugman

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept

Springrolls
Alain Caron

Verse springrolls met groenten en een frisse dip

Alain Caron

Kaasplankje van kaasfort Assendelft

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes

Nadia Zerouali

Malfouf: gevulde koolrolletjes

Ramon Brugman

Blini's met groene asperges, spinazie en gepocheerd ei

Nadia Zerouali

Marokkaanse salade met moringa

Alain Caron

Venkelsalade

Alain Caron

Bietensalade met lijnzaad

Ramon Brugman

Gerookte makreel met bleekselderij en groene appel