Alain kookt met vers geoogste witlof
Alain Caron

Gebakken witlof, kip, Parmezaanse kaas, crosnes en zuurkool

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met pompoen en spijs

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Springrolls
Alain Caron

Verse springrolls met groenten en een frisse dip

Alain Caron

Klassieke paté met salade

Rosah van Schendelen

Côte de boeuf met aardappelmousseline en krokante walnoten

Alain Caron

Kalfsentrecote met rode wijnsaus

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue

Alain Caron

Bokkenrack met caviar 'd aubergine

Alain Caron

Bietensalade met lijnzaad

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol

Alain Caron

Varkensribben voor Kerst