Alain Caron maakt gerecht met boerenkoolpaté
Alain Caron

Boerenkoolpaté met frisse salade en zoet-zuur van ui en mango

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke

worstenbroodje
Rosah van Schendelen

Worstenbroodjes met piccalilly-mayo en paprikasalsa

Alain kookt met vers geoogste witlof
Alain Caron

Gebakken witlof, kip, Parmezaanse kaas, crosnes en zuurkool

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediënten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

Toast met mousse van gerookte rivierkreeftjes
Rosah van Schendelen

Bisque met rivierkreeftjes en knapperige toast

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade

Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Alain Caron

Klassieke paté met salade

Rosah van Schendelen

Côte de boeuf met aardappelmousseline en krokante walnoten

Alain Caron

Salade met gerookte paling en ganzenborst

Alain Caron

Kalfsentrecote met rode wijnsaus

Alain Caron

Venkelsalade

Alain Caron

Bokkenrack met caviar 'd aubergine

Alain Caron

Carpaccio van roodbaars met frambozen

Alain Caron

Varkensribben voor Kerst