Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus

Hazelnoottaart
Ramon Brugman

Hazelnoten karameltaart met chocolade ganache

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Medaillekoekjes als traktatie
Ramon Brugman

Gouden medaille koeken om zelf te versieren

Eid-al-fitr gerecht Seffa Medfouna
Nadia Zerouali

Nadia maakt ter ere van Eid al-Fitr een Marokkaans gerecht

Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten

geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim
Geneal Harreman

Smeuïge geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim

Romige orzo
Ramon Brugman

Romige orzo met bospaddenstoelen en burrata

Fetalabneh
Nadia Zerouali

Feta labneh met couscous en zelfgemaakt pitabroodje

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Orzo met oesterzwam en courgette
Sharon de Miranda

Orzo met oesterzwammen, courgetteslierten en pesto

Lekkere track boterkoek
Ramon Brugman

Boterkoek met krokante amandelen

Plaattaart met camembert, wortel, walnoten en stoofperen
Sharon de Miranda

Plaattaart met wortel, walnoten, stoofpeertjes, dadels en camembert

Vega boemboe bali met atjar tjampoer
Ramon Brugman

Jesse Klaver's favoriete vega boemboe Bali

Surinaamse kousenband met tajerblad en roti massala
Geneal Harreman

Surinaamse kousenband met tajerblad en roti massala

Crompouce | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Ramon Brugman's recept voor een crompouce met Zwitserse room

Paris Brest
Ramon Brugman

Een klassiek Frans gebakje: de Paris-Brest