Biologische rogge van Ramon
Ramon Brugman

Bietensalade met haring en roggebrood

Ramon Brugman

Oesters met oosterse en zure dressing

Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac

Oesters met Mezcal en rozenblad

Alain Caron

Salade met gerookte paling en ganzenborst

Leon Mazairac

Romige bloemkoolsoep

Alain Caron

Carpaccio van roodbaars met frambozen

Ramon Brugman

Romige vissoep met tomaat en verse kruiden

Ramon Brugman

Blini's met gerookte zalm, Hollandse garnalen en roomkaas

Leon Mazairac

Bierstoof met zeebaars

Leon Mazairac

Strandvis met blanke botersaus

Alain Caron

Aardappelpuree met gerookte paling

Alain Caron

Zalm met salieboter

Amuse: Sint-Jakobsschelp uit de oven
Alain Caron

Amuse: Sint-Jakobsschelp uit de oven

Leon Mazairac

Eilandgerecht met cranberry en duindoorn

Ramon Brugman

Hartige pannenkoekjes met gerookte zalm

Ramon Brugman

Zomerse taco's met gamba's

Rivierkreeft cocktail
Leon Mazairac

Cocktail d’écrevisse” (Rivierkreeften cocktail)

Ramon Brugman

Amuses kerstdiner