Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen
Leon Mazairac

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen

Japans gerecht
Alain Caron

Sashimi met wasabi en ingelegde gember

Leon Mazairac

Broodje rundvlees met truffel en mayonaise

Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac

Oesters met Mezcal en rozenblad

Alain Caron

Salade met gerookte paling en ganzenborst

Leon Mazairac

Romige bloemkoolsoep

Alain Caron

Carpaccio van roodbaars met frambozen

Alain Caron

Ossenhaas van de waterbuffel

Leon Mazairac

Bierstoof met zeebaars

Leon Mazairac

Strandvis met blanke botersaus

Worst gerecht Alain
Alain Caron

Culinair met worst

Alain Caron

Aardappelpuree met gerookte paling

Alain Caron

Zalm met salieboter

Amuse: Sint-Jakobsschelp uit de oven
Alain Caron

Amuse: Sint-Jakobsschelp uit de oven

Leon Mazairac

Eilandgerecht met cranberry en duindoorn

Leon Mazairac

Broodje kraai

Rivierkreeft cocktail
Leon Mazairac

Cocktail d’écrevisse” (Rivierkreeften cocktail)

Alain Caron

Wereldkeuken Amsterdam Bijlmer