Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen
Leon Mazairac

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen

Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac

Oesters met Mezcal en rozenblad

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Leon Mazairac

Romige bloemkoolsoep

Leon Mazairac

Tosti met stroop van zomerfruit

Leon Mazairac

Duck eggs benedict

Leon Mazairac

Plantaardige shoarma

Leon Mazairac

Bierstoof met zeebaars

Leon Mazairac

Strandvis met blanke botersaus

Leon Mazairac

Oude kaas fam Captein, Zoeterwoude

Leon Mazairac

Eilandgerecht met cranberry en duindoorn

Leon Mazairac

Rijstevlaai uit Kanne

Rivierkreeft cocktail
Leon Mazairac

Cocktail d’écrevisse” (Rivierkreeften cocktail)

Leon Mazairac

Kaasfondue met Indiase kruiden en chai

Leon Mazairac

Tempura van wilde wadschelpen

Leon Mazairac

Vissalade van bijvangst met oestermayonaise

Leon Mazairac

Aalbessen, mosselsoep en makreel

Leon Mazairac

Twee soorten toast met puur geserveerde bergkazen