Coquilles
Leon Mazairac

Rauw gemarineerde coquilles met wasabi mosterd

Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Zwitserse borrelplank, nussli salat en canard a l'orange
Leon Mazairac

Eendenborst op traditionele wijze en Zwitserse salade

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen
Leon Mazairac

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen

Leon Mazairac

Broodje rundvlees met truffel en mayonaise

Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac

Oesters met Mezcal en rozenblad

Leon Mazairac

Romige bloemkoolsoep

Leon Mazairac

Bierstoof met zeebaars

Leon Mazairac

Strandvis met blanke botersaus

Leon Mazairac

Eilandgerecht met cranberry en duindoorn

Leon Mazairac

Broodje kraai

Rivierkreeft cocktail
Leon Mazairac

Cocktail d’écrevisse” (Rivierkreeften cocktail)

Leon Mazairac

Tempura van wilde wadschelpen

Leon Mazairac

Dumplingsoep met een eitje, boerenkool, spruiten en gehaktballetjes

Leon Mazairac

Vissalade van bijvangst met oestermayonaise

Leon Mazairac

Aalbessen, mosselsoep en makreel

Leon Mazairac

Eendenborst met citrus

Leon Mazairac

Pulletjebier van schaaldieren