Leon Mazairac maakt een heerlijke Turkse pizza
Leon Mazairac

Turkse lahmacun met tonijn, frisse ui en peterselie

worstenbroodje
Rosah van Schendelen

Worstenbroodjes met piccalilly-mayo en paprikasalsa

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Tartelette met Sint-Jansui
Leon Mazairac

Leon's tartelette jardinière als ode aan de Utrechtse moestuin

Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Leon Mazairac

Reefilet met vinaigrette dressing

Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac

Oesters met Mezcal en rozenblad

Spaghetti Vongole
Leon Mazairac

Spaghetti vongole met tomaatjes uit de oven

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Fish and chips
Leon Mazairac

Nederlandse vis & chips

Rosah van Schendelen

Côte de boeuf met aardappelmousseline en krokante walnoten

Leon Mazairac

Romige bloemkoolsoep

Leon Mazairac

Plantaardige shoarma

Leon Mazairac

Geflambeerde warme kersen met ijs of mascarpone