Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Zwitserse borrelplank, nussli salat en canard a l'orange
Leon Mazairac

Eendenborst op traditionele wijze en Zwitserse salade

Leon Mazairac

Reefilet met vinaigrette dressing

Leon Mazairac

Broodje rundvlees met truffel en mayonaise

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Leon Mazairac

Tosti met stroop van zomerfruit

Leon Mazairac

Magnolia-aardbei en lycheesorbet

Leon Mazairac

Duck eggs benedict

Leon Mazairac

Ravioli met oude kaas, raapstelenpesto en truffel

Leon Mazairac

Plantaardige shoarma

Leon Mazairac

Biodynamische melkveehouder in Drachten

Leon Mazairac

Clos d' Opleeuw Wijndomein in Belgie

Leon Mazairac

Oude kaas fam Captein, Zoeterwoude

Leon Mazairac

Opwarmen met bamisoep

Leon Mazairac

Broodje kraai

Leon Mazairac

Rijstevlaai uit Kanne

Leon Mazairac

Orange Wine uit Chaam

Leon Mazairac

Achterhoekse chef Rick van den Broek in Doetinchem