Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen
Ramon Brugman

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen

Romige orzo
Ramon Brugman

Romige orzo met bospaddenstoelen en burrata

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Vega boemboe bali met atjar tjampoer
Ramon Brugman

Jesse Klaver's favoriete vega boemboe Bali

Crompouce | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Ramon Brugman's recept voor een crompouce met Zwitserse room

Seitan
Ramon Brugman

Gewokte groenten met seitan, rijst en cashewnootjes

Koek-en-zopie
Ramon Brugman

Koek-en-zopie: warme chocolademelk en gevulde koeken

Slagroomtruffels
Ramon Brugman

Slagroomtruffels voor Valentijnsdag

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept
Ramon Brugman

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept

Ramon Brugman

Pasta boerenkoolpesto met appel-bladselderij salade

Ramon Brugman

Noedelsoep met paarse boerenkool

Rosah van Schendelen

Côte de boeuf met aardappelmousseline en krokante walnoten

Ramon Brugman

Club sandwich à la Ramon

Ramon Brugman

Gerookte makreel met bleekselderij en groene appel

Ramon Brugman

Asperges met gerookte zalm

Ramon Brugman

Dadar isi: gevuld omelet met gehakt en rijst