Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen
Ramon Brugman

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen

Romige orzo
Ramon Brugman

Romige orzo met bospaddenstoelen en burrata

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met tayberries

Zalm risotto van de barbecue
Ramon Brugman

Risotto met verse groente en zalm van de barbecue

Midden-Oosterse Shakshuka van Ramon Brugman
Ramon Brugman

Shakshuka met zelfgemaakt flatbread

Recept Leon
Leon Mazairac

Salade met gevulde artisjokken en asperges

Koffie met ijs
Sharon de Miranda

Romige ijskoffie met kaneelijs

Nadia Zerouali

Aardappelsalade met wilde kruiden

Alain Caron

Kaasplankje van kaasfort Assendelft

Alain Caron

Salade met honingwijn

Nadia Zerouali

Syrische kaas met gegrilde groenten

Ramon Brugman

Asperges met gerookte zalm

Leon Mazairac

Duck eggs benedict

Nadia Zerouali

Vlierbloesembeignets

Alain Caron

Macarons Groningen