Pasta genovese met pistache-ijs
Nadia Zerouali

Pasta Genovese met pistache ijs

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Kousa bil laban: gevulde courgette met yoghurt

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Alain Caron

Limburgse perenvlaai

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue

Nadia Zerouali

Malfouf: gevulde koolrolletjes

Nadia Zerouali

Parelcouscous met groene pompoen

Nadia Zerouali

Pompoensoep met curryolie en walnoten

Nadia Zerouali

Syrisch ijs voor Kerst!

Leon Mazairac

Cider op de Hoorneboegseheide