Eid-al-fitr gerecht Seffa Medfouna
Nadia Zerouali

Nadia maakt ter ere van Eid al-Fitr een Marokkaans gerecht

Alain gaan aan de slag
Alain Caron

Varkensentrecote met meiknolletjes en cantharellen

ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Fetalabneh
Nadia Zerouali

Feta labneh met couscous en zelfgemaakt pitabroodje

Alain maakt een gerecht met verantwoorde worst
Alain Caron

Worst met aardappelen, prei en spekblokjes

chef-kok Leon maakt een klassieke Simmenthaler Raclette burger
Leon Mazairac

Leon’s simmentaler raclette burger met rösti

Flatbread met falafel
Nadia Zerouali

Falafel op flatbread met hummus en winterse rauwkost

Molokhia met jackfruit
Nadia Zerouali

Groentestoof met molokhia en jackfruit

Alain Caron

Eendenborst met Rotterdamse jam en chutney

Leon Mazairac

Kip fricassee in roomsaus met Friese whiskey

Nadia Zerouali

Kousa bil laban: gevulde courgette met yoghurt

Parelhoen met dennennaalden
Alain Caron

Parelhoen met dennennaalden

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden

Leon Mazairac

Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma

Alain Caron

Recept met Nederlandse truffels

Alain Caron

Varkensribben voor Kerst

Alain Caron

Rollade met winterse groenten