Ramon maakt een sneeuwster met zelfgemaakte advocaat
Ramon Brugman

Ramon maakt een sneeuwster met zelfgemaakte advocaat

Smullen met de winterse schuimrol van chef-kok Ramon
Ramon Brugman

Luchtige schuimrol met mascarpone en frambozen

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Ramon Brugman en Gijs Staverman met de bitterballen voor Koningsdag | Foto: KRO NCRV
Ramon Brugman

Bitterballen van oesterzwam met dragonmayonaise

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Ramon's oliebollen
Ramon Brugman

Oliebollen met appel en rozijnen

Speculaas gevuld met amandelspijs
Ramon Brugman

Speculaas gevuld met amandelspijs

Ramon Brugman

Chique Victoria-appelflappen met amandelschaafsel

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Appelbeignets en glühwein
Ramon Brugman

Appelbeignets en glühwein

Ramon Brugman

Koffiesoezen

Ramon Brugman

Speculaas met muisjes van marsepein

Ramon Brugman

Walnoot-karameltaart

Ramon Brugman

Gevulde paascake met meringuekuikentjes

Ramon Brugman

Valentijnsstroopkoeken

Honing noten taart
Ramon Brugman

Honing-notentaart

Ramon Brugman

Mokka-oublies