Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool
Alain Caron

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool

Risotto met geitenkaas en bladgoud
Alain Caron

Risotto met geitenkaas en bladgoud

Alain maakt kip met druiven
Alain Caron

Kip gestoofd in witte wijn met druiven

Kalfstartaar
Alain Caron

Kalfshaastartaar met groene asperges en zoetzure radijs

Alain Caron

Witte asperges met doperwtjes, morilles en aardappelpuree

Alain Caron

Eendenborst met Rotterdamse jam en chutney

Alain Caron

Groene asperges met aardappeltjes en spinazie

Alain Caron

Gerookte rog met bloemkool en frisse yoghurtsaus

Parelhoen met dennennaalden
Alain Caron

Parelhoen met dennennaalden

Roerbak met witte waterkers
Alain Caron

Roerbak met witte waterkers

Alain Caron

Bokkenrack met caviar 'd aubergine

Alain Caron

Raapsteeltjes

Alain Caron

Paksoi met zalm

Alain Caron

Kip met oesters en warme minigroenten

Alain Caron

Japanse visbouillon met ossentong

Alain Caron

Limburgse aardappels met kip in wijnsaus

Alain Caron

Gerookte makreel van Terschelling

Alain Caron

Knolselderij in zoutkorst met compot en waterkerssaus