Ramon maakt pasta puttanesca
Ramon Brugman

Pasta alla puttanesca

Hartige scones van zuurkool met wortelsoep
Ramon Brugman

Hartige scones van zuurkool met wortelsoep en cranberrysaus

Sharon de Miranda maakt een paddenstoelenstoof voor kerst
Sharon de Miranda

Paddenstoelenstoof met calvados, feta, paprika en een gepofte aardappel

Sharon maakt een gerecht met paneerkaas
Sharon de Miranda

Rijst masala geserveerd met paneerkaas, courgette en kokosyoghurt

Chef-Kok Sharon maakt een aubergine curry met bloemkoolrijst
Sharon de Miranda

Romige aubergine curry met bloemkoolrijst en appelchutney

Ramon kookt samen met politicus Henri Bontenbal
Ramon Brugman

Ramon kookt met politicus Henri Bontenbal

Bloemkool smoor voor de Indische rijsttafel van Rob Jetten
Ramon Brugman

Rob Jetten's recept voor bloemkool smoor voor de Indische rijsttafel

Snelle panlasagne en een salade van radijs
Sharon de Miranda

Lasagne uit de pan met ricotta en champignon

Melanzane met verse tomatensaus, parmezaanse kaas en een salade van gebakken courgette
Ramon Brugman

Melanzane met verse tomatensaus en een salade van courgette

Ramon maakt een pasta trapaneze
Ramon Brugman

Pasta trapanese met geroosterde courgette

Koreaanse Buchimgae met heerlijke salade
Ramon Brugman

Koreaanse pannenkoekjes met oesterzwam

Lilian Marijnissen en Ramon maken lasagne van aubergine
Ramon Brugman

Lilian Marijnissen's recept voor melanzane met Parmezaan

broodje bietenhummus
Ramon Brugman

Luchtig flatbread met bietenhummus en feta

Ovenschotel van pasta penne en drie soorten kaas
Sharon de Miranda

Pasta ovenschotel met drie soorten kaas en avocado

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Granola met zelfgemaakt aalbessenjam
Ramon Brugman

Granola met zelfgemaakte aalbessenjam

Lief gebaar recept
Sharon de Miranda

Betaalbare aardappel-groentesoep boordevol vitaminen

Ramon Brugman en Gijs Staverman met de bitterballen voor Koningsdag | Foto: KRO NCRV
Ramon Brugman

Bitterballen van oesterzwam met dragonmayonaise