Ramon maakt een sneeuwster met zelfgemaakte advocaat
Ramon Brugman

Ramon maakt een sneeuwster met zelfgemaakte advocaat

Smullen met de winterse schuimrol van chef-kok Ramon
Ramon Brugman

Luchtige schuimrol met mascarpone en frambozen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Pastel de Nata
Ramon Brugman

Portugese Pastel de nata uit eigen keuken

Koreaanse Buchimgae met heerlijke salade
Ramon Brugman

Koreaanse pannenkoekjes met oesterzwam

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Granola met zelfgemaakt aalbessenjam
Ramon Brugman

Granola met zelfgemaakte aalbessenjam

Baklava lekkere track
Ramon Brugman

Baklava met pistache, walnoten en honing

Ramon Brugman en Gijs Staverman met de bitterballen voor Koningsdag | Foto: KRO NCRV
Ramon Brugman

Bitterballen van oesterzwam met dragonmayonaise

Ramon maakt oranjesoezen
Ramon Brugman

Oranje soezen met échte banketbakkersroom voor Koningsdag

Borrelhappen voor oudejaarsavond
Rosah van Schendelen

Feestelijke borrelplank voor oudejaarsavond

Triffle met mascarpone en appel
Sharon de Miranda

Trifle met mascarpone en appel

Zelfgemaakte bokkenpootjes
Ramon Brugman

Zelfgemaakte bokkenpootjes

Cannoli
Ramon Brugman

Cannoli met chocola en pistachenootjes

Sharon de Miranda

Asperges met ei, aardbei en bietjes

Kaneelbroodjes - Ramon Brugman
Ramon Brugman

Ambachtelijke Zweedse kaneelbroodjes

Ramon Brugman

Snelle clafoutis met kersen en sinaasappel