Zoete aardappel tortilla
Sharon de Miranda

Zoete aardappeltortilla met krokant gebakken spekjes en geitenkaas

Ramon maakt pasta puttanesca
Ramon Brugman

Pasta alla puttanesca

Chef-kok Ramon maakt snelle lasagne uit de pan
Ramon Brugman

Snelle lasagne uit de pan en salade met pesto

Chef-kok Ramon Brugman maakt spruitjes stamppot
Ramon Brugman

Spruitjesstamppot met hazelnoten en geroosterd buikspek

Hartige scones van zuurkool met wortelsoep
Ramon Brugman

Hartige scones van zuurkool met wortelsoep en cranberrysaus

Sinaasappel aardappelpuree met kip
Sharon de Miranda

Kruidige kip met een sinaasappel aardappelpuree

chef-kok Leon maakt een klassieke Simmenthaler Raclette burger
Leon Mazairac

Leon’s simmentaler raclette burger met rösti

Hartige quiche met groene kool
Ramon Brugman

Hartige taart van groene kool, spekjes en knolselderij

Chef-kok Ramon maakt een heerlijke Mihoen ‘Singapore’
Ramon Brugman

Mihoen Singapore met kruidige gamba's en zelfgemaakte pindasaus

Maak van kerstkliekjes deze gefrituurde aardappelballetjes met stoofvlees
Sharon de Miranda

Gefrituurde aardappelballetjes met stoofvlees van kliekjes

Sharon de Miranda maakt een paddenstoelenstoof voor kerst
Sharon de Miranda

Paddenstoelenstoof met calvados, feta, paprika en een gepofte aardappel

Sharon maakt een gerecht met paneerkaas
Sharon de Miranda

Rijst masala geserveerd met paneerkaas, courgette en kokosyoghurt

Ramon maakt hartige kerriepannenkoekjes
Ramon Brugman

Hartige kerrie pannenkoeken gevuld met prei en gehakt

Cubaanse gehaktschotel Picadillo met tomatensalade
Sharon de Miranda

Cubaanse gehaktschotel Picadillo met tomatensalade

Broodje bal
Ramon Brugman

Broodje bal met satésaus, zuur en krokante uitjes

Chef-Kok Sharon maakt een aubergine curry met bloemkoolrijst
Sharon de Miranda

Romige aubergine curry met bloemkoolrijst en appelchutney

Ramon kookt samen met politicus Henri Bontenbal
Ramon Brugman

Ramon kookt met politicus Henri Bontenbal

Bloemkool smoor voor de Indische rijsttafel van Rob Jetten
Ramon Brugman

Rob Jetten's recept voor bloemkool smoor voor de Indische rijsttafel